Hlavní obsah

K vánoční tabuli se sluší pěkně obléknout. Inspirujte se osobnostmi

Právo, Blanka Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Štědrý večer patří k nejsvátečnějším dnům v roce, a podle toho je třeba volit také oblečení. Nemusíte si brát zrovna velkou večerní róbu, ale zcela jistě byste neměli k prostřenému stolu usedat v běžném domácím oblečení.

Článek

Nevíte-li si rady, nechte se inspirovat našimi modely nebo osobnostmi.

V čem večeří slavní

Lenka Filipová - Jako každoročně si vezmu oblíbené kalhoty a k nim zajímavou košili, abych se rodině líbila.

Pavel Šporcl a Bára Kodetová - Jsem doma zvyklý nosit vždy něco hezkého. Nemyslím vyloženě kvádro, ale v teplákách nechodím. Obléknu si košili a kravatu, aby to bylo trochu slavnostní, a Bára s dcerami si vezmou šaty.

Štefan Margita a Hana Zagorová - Oblek ne, ale určitě světlejší košili s dlouhým rukávem a tmavé kalhoty a Hanička odpolední šaty.

Hana Čížková -  Zajímavě řešenou halenku a tmavou krátkou sukni.

Tereza Pokorná - V kalhotách a bílé košili, takže jen vyměním džíny za kalhoty. Chybět nebudou speciální náušnice od dcery, které mi udělala, když jí bylo devět let.

Marta Jandová - Hezké a elegantní koktejlky, je to zvyk už odmala. Musí ale být volnější, abych se cítila pohodlně, i když sním kapra a další dobroty.

Petr Janda - V tmavých šatech a bílé košili. Prioritní jsou pro mě vyleštěné boty. Na jedné staré fotce jsem v teplákách a stydím se za to.

Dagmar Patrasová a Felix Slováček - Asi u mě zvítězí kostým a Felix má oblek v ležérním stylu.

Jiřina Bohdalová - Jsem na chalupě, ale i tak trošičku svátečněji, a hlavně čistě. Budu mít dlouhé kalhoty, a to i spodní, je tam zima.

Andrea Verešová - Pohodlné a elegantní bavlněné šaty, ve kterých se budu celý večer cítit dobře.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám