Hlavní obsah

Jarní kolekce bot bude ve znamení platforem a kotníčkových tvarů

Novinky, Dana Sokolová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jaro už se kvapem blíží a tak je ten nejvyšší čas na obměnu šatníku i botníku. Velký návrat budou slavit platformy a nejrůznější tvary podpatků a také kotníčkový tvar.

Článek

Jarní botičky budou především ve znamení platforem a opět vcelku vysokých podpatků, jejichž tvary budou značně rozličné a bude tedy z čeho vybírat. Novinkou pak budou určitě nižší klínové podpatky doplněné širokým páskem kolem kotníku či přes nárt.

Pokud Vám podpatky nic neříkají, pak jsou tu pro vás stále velmi trendy baleríny a to především z jemné kůže či semiše.

A nebo také botičky se sportovním vzhledem, které právě tuto sezónu budou skutečným hitem. Ženy tak dokáží propojit sportovní vzhled s tolik oblíbenými podpatky. Teniskové modely mohou být nižší i kotníčkové, s metalickými úpravami nebo výraznými detaily v podobě nápadných tkaniček, spon a přezek.

Absolutní novinkou pak budou kotníkové sandály s otevřenou špičkou, s výkroji, pásky, které budou sahat až ke kotníkům nebo ještě výš.

Samozřejmostí budou boty zdobené nejrůznějšími nýty, pásečky a cvočky, které jsou velmi populární i na oblečení.

Ze vzorů se pak prosazuje imitace hadí kůže a to v jemných pudrových tónech šedé, růžové a tlumeně bílé – díky tomu obuv působí decentně a oblíbí si ji i ženy, které doposud tento styl neoslovil.

Z barev pak budou dominovat fialová a levandulová. Ale také krémové barvy, oprané pastelové tóny a syté odstíny make-upu.

Novinkou mezi barevnými hvězdami je „New Blue“ – zvláštní odstín modré, který vychází z holubí modro-šedé, ideální je pro kombinování s černou a ušlechtilou šedou barvou.

Ze hry nevypadávají ani barvy jako černá nebo koňaková, a to především u otevřené obuvi. Doplňují je tóny fuchsiové a tyrkysové.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám