Hlavní obsah

Módní ikona Beckhamová v New Yorku zazářila jako návrhářka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

New York

Victoria Beckhamová si o víkendu na své konto připsala další úspěch při dobývání amerického módního světa. Nejenže sama navrhla novou kolekci pro jaro a léto 2010, ale dokonce některé z modelů také osobně předvedla v rámci newyorského týdne módy.

Foto: Profimedia.cz

Victoria Beckham představila své modely na Newyorském týdnu módy

Článek

"Cítím se, jako kdybych měla před porodem svého čtvrtého dítěte," řekla listu The New York Times před uvedením své nové kolekce asi dvaceti modelů pětatřicetiletá matka tří dětí.

Mezi modely bývalé zpěvačky dívčí skupiny Spice Girls a manželky fotbalisty Davida Beckhama se objevují korzety zabudované v šatech, barevné úzké šaty s rozevlátou sukňovou částí nebo šaty s hlubokými dekolty. Podle amerických médií šlo spíše o nadčasové klasické kreace než o extravagantní oblečení, které se musí po jedné sezóně vyměnit.

The New York Times Beckhamovou za její prezentaci v newyorské galerii umění pochválily a napsaly, že "přistupuje ke své nové kariéře módního guru s precizností politika".

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám