Hlavní obsah

OBRAZEM: V Brně začínají módní veletrhy Styl a Kabo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRNO

Brněnské výstaviště se v úterý 17. února stane centrem módy, začínají tu veletrhy Styl a Kabo. Letos nabídnou čtyři desítky módních přehlídek konfekce i návrhářů a expozice přibližně 500 vystavovatelů z 22 zemí. Většina z nich představí trendy pro sezónu podzim-zima 2009/2010.

Foto: Šefr Igor, ČTK

Dámské modely z kolekce OP Prostějov na módní přehlídce, kterou v Brně začaly veletrhy Styl a Kabo.

Článek

Veletrhy odstartoval už v pondělí slavnostní zahajovací večer, kde se v modelech řecké návrhářky Liany Cambové představila mimo jiné herečka Alice Bendová. Až do čtvrtka čeká na návštěvníky víc než deset přehlídek denně - na mole modelky předvedou spodní prádlo, oděvy pro běžné nošení i extravagantní modely, nebo boty.   

Styl a Kabo doprovodí také řada soutěží, ta nejvýznamnější - Top Styl Designer pro mladé módní tvůrce, má letos osm finalistů a o vítězi se rozhodne ve středu.

Módní akce doplní ještě veletrh Cosmetics a veletrh outdoorového vybavení S1.

:. Řecká návrhářka Liana Cambová přispěla ke slavnostnímu zahájení módních veletrhů Styl a Kabo svojí novou kolekcí Gentle Wrappings. foto: ČTK/Šefr Igor

:. Pánské modely z kolekce OP Prostějov na módní přehlídce.foto: ČTK/Šefr Igor

:. Mezi modely nechyběly odvážnější i účesové kreace.foto: ČTK/Šefr Igor

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám