Hlavní obsah

Soutěž o vstupenky na koncerty skupin Deep Purple a Elán

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

U příležitosti libereckého FIS Mistrovství světa v klasickém lyžování, jež bude příjemně zaměstnávat naši pozornost mezi 18. únorem a 1. březnem, se uskuteční velké koncerty skupin Deep Purple a Elán. Chcete-li se jich zúčastnit, máte jedinečnou možnost. Hrajte s námi o vstupenky.

Foto: Novinky

Deep Purple

Článek

Legendární kapela Deep Purple vystoupí již 18. 2. 2009 na zahajovacím ceremoniálu mistrovství v Tipsport aréně Liberec. Tzv. Bílá noc začne ve 20 hodin a kromě samotného koncertu budou mít lidé možnost vidět velkolepé zahájení soutěže.   

Kromě legendy světového rocku se diváci dočkají také dalších zpěváků a skupin. Chybět nebudou speciální tématické dny, během nichž se návštěvníci setkají s kulturou například Itálie, Norska, anebo Slovenska.

Právě Slovenský den, kterým bude v pátek 20. února, završí kapela Elán svou nadupanou muzikou! A kde jinde, než v Tipsport aréně.

Více informací nejen o konceretech naleznete na www.liberec2009.com .  

Soutěž o vstupenky

Hrajte s námi o 3krát 2 lístky na koncert Deep Purple a 3krát 2 lístky na skupinu Elán.

Stačí, když zodpovíte správně naší soutěžní otázku a své odpovědi zašlete do 12.2. 2009 na mailovou adresu NovinkyZena@seznam.cz . Lístky vyhrávají správné odpovědi došlé jako: 1., 50., 100., 300., 500., 750. Prosím, nezapomeňte uvést i poštovní adresu, kam v případě výhry lze vstupenky odeslat či zda máte zájem si vstupenku vyzvednout v redakci.

Soutěžní otázka:

Jaká je nejnižší cena vstupenek na sportovní klání v rámci MS Liberec 2009? 

  • a)     250 Kč
  • b)     450 Kč
  • c)     650 Kč 

Nápovědu naleznete na: www.liberec2009.com .

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám