Hlavní obsah

Tereza Maxová už brzy vymění módní přehlídky za mateřskou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Na plese ve Státní opeře Praha přiznala poprvé topmodelka Tereza Maxová (37) své těhotenství. V současné době je v pátém měsíci a miminko, které čeká s tureckým přítelem Dominikem Burakem, by se mělo narodit koncem května. Podle modelky by to tentokrát měla být holčička.

Článek

Tereza, která je stále považována za jednu z nejkrásnějších topmodelek světa, má již z manželství s dánským tenistou Frederikem Fetterleinem syna Tobiase. Právě ten se prý na sestřičku těší nejvíc.

Těhotenství a charita s medvídky

Již před Vánoci Tereza omezila svoje pracovní aktivity a víc než modelingu se věnovala charitativním akcím.

Poslední módní přehlídku uspořádala v Praze. Nesla název Fashion for Kids s podtitulem "bear in mind". Jejím symbolem se stal - jak jinak! - medvídek.

"Méďa Béďa byl velkou součástí mého dětství. A také takoví ti medvědi, co říkali: ´Pane, pojďte si hrát.´ To byli moji oblíbenci. Medvídek je ale symbolem mnoha dětství. Je to hračka jak pro kluky, tak pro holky, a k dětství neodmyslitelně patří. Náš medvídek je navíc ještě takový medvěd hrdina, který může být vzorem pro všechny děti. Pojali jsme to dvojsmyslně," svěřila se Tereza, která ze svého dětství tak trochu předčasně utekla, když se v osmnácti letech vydala do Paříže dobýt svět modelingu.

Reklama

Související články

Trojrole Terezy Maxové

Nešťourej se v nose! Několikrát mě na to upozornila čtyřiatřicetiletá Tereza Maxová. Nebyl jsem nechutný. To jen modelka pěla chválu na dětskou hru, do které...

Topmodelky podpořily opuštěné děti

V pondělí 17. 12. proběhl v Praze třetí ročník charitativní módní přehlídky Fashion for kids. Přehlídka byla vyvrcholením oslavy desátých narozenin Nadace...

Výběr článků

Načítám