Hlavní obsah

Zpátky do školy aneb oblékněte své malé školáky stylově

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

První školní den se nezadržitelně blíží. S ním přichází i výběr formálnějšího oblečení, který se pro tuto událost hodí. Oblékněte vaše školáky do elegantních, ale přesto pohodlných kousků, které užijí i v průběhu celého školního roku.

Foto: archiv firmy F&F

Škola se pomalu blíží.

Článek

Malé slečny

První školní den přímo svádí k tomu, aby se dívky vyparádily ještě více než normálně. Můžete je tak obléci do klasických volánkových sukýnek nebo roztomilých šatiček.

Na barvách nezáleží. Všeobecně oblíbenou růžovou můžete odsunout na vedlejší kolej a vybrat si například veselou zelenou sukni nebo klasické černo-bílo pruhované šaty. Boty pak nechte zazářit. Co takhle pořídit své princezně třpytivé botasky nebo sandálky s kamínky? Uvidíte, že se jí do školy bude chtít ještě více.

Foto: archiv firem

Dětské oblečení

Mladí elegáni

Jak udělat z uličníka džentlmena? Stačí mu pořídit elegantní košili a k tomu obyčejné jednobarevné kalhoty. Moderní obdobou je džínová košile, která je stylová, a navíc se dá nosit i volně rozepnutá přes tričko.

Nezapomeňte ani na správný výběr sportovních bot a stylový batoh. Ten bude nosit váš školák minimálně celý rok, tak se na jeho výběr pečlivě soustřeďte. Musí se do něj vejít spousta učebnic, sešitů, penál a samozřejmě i nějaká ta svačina. V dnešní době už se zdaleka nejedná pouze o praktickou záležitost, ale také o módní, a tak nechejte výběr batohu převážně na své ratolesti.

Foto: archiv firem

Dětské oblečení

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám