Hlavní obsah

Smyslné spodní prádlo potěší pod stromečkem oba partnery

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vánoce jsou již za dveřmi a vy marně pátráte po dárku, který by udělal vaší milované ženě radost? Vsaďte na osvědčenou klasiku v podobě luxusního spodního prádla. Nevíte si rady s výběrem? Inspiraci najdete v našem článku.

Foto: archiv firmy

Podprsenka, 1299 Kč. Kalhotky, 499 Kč. Prodává Triola

Článek

Pokud váháte, jaké spodní prádlo se nejlépe hodí pod stromeček, tak věřte, že červená je sázka na jistotu. Tato barva je totiž nejen symbolem Vánoc, ale také romantiky, lásky a smyslnosti. Hodí se navíc na speciální okamžiky, jimiž Vánoce nepochybně jsou.

Navíc máte na výběr z mnoha modelů. Mnoho firem se spodním prádlem totiž přichází v zimním období s kolekcemi, ve kterých hraje červená prim. Porozhlédnout se tak můžete po jednoduchých modelech, ale také těch, které zdobí krajky, výšivky či nejrůznější druhy aplikací.

Foto: archiv firem

Zleva: Podprsenka, 899 Kč. Kalhotky, 399 Kč. Obojí Lindex. Tílko, Intimissimi, 1149 Kč. Podprsenka béžová, Marks & Spencer, 399 Kč. Kraťásky, Intimissimi, 749 Kč. Podprsenka, 1049 Kč. Kalhotky, 369 Kč. Obojí Intimissimi

V případě, že nemáte vůbec tušení, jaké spodní prádlo vaše partnerka upřednostňuje, natož jakou má velikost, pak se zaměřte na oddělení s košilkami, kde je výběr mnohem snazší.

Zapomeňte ale tentokrát na pohodlné bavlněné či flanelové modely a raději vsaďte na o něco luxusnější saténové košilky, které potěší nejen vaši ženu, ale i vás.

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Tezenis

Beznadějné romantičky a milovnice nevtíravé elegance zase jistě ocení set prádla v jemných pastelových tónech. Kromě pudrově růžové můžete sáhnout po trendy zelenkavé nebo třeba nevšední hnědé.

V případě, že si nevíte rady s velikostí, můžete si opsat číslo podprsenky z cedulky na podprsence, kterou již vaše milovaná v šuplíku má. Pokud má doma více modelů, klidně si vezměte jeden s sebou do obchodu. Zkušená prodavačka vám pomůže rozklíčovat, o jaký obvod hrudníku a košíčků se jedná.

Jak si vybrat podprsenku, která vám konečně sedne

Styl
Foto: archiv firem

Zleva: Pyžamo, Marks & Spencer, 949 Kč. Podprsenka, 799 Kč. Kalhotky, 399 Kč. Obojí Lindex. Podprsenka, 799 Kč. Kalhotky, 399 Kč. Obojí Lindex. Podprsenka, 799 Kč. Kalhotky, 399 Kč. Obojí Lindex

Foto: archiv firmy

Lisca, Ilustrační foto

Sexy volbou jsou krajkovaná body, která navíc mají tu výhodu, že v zimě plní funkci tílka, tudíž se jedná i o praktický kousek, který nositelku zahřeje. Díky smyslnému designu dodá navíc každé ženě na sex-appealu. Vybírat můžete mezi vyztuženými i nevyztuženými modely.

Proč je důležité i doma nosit podprsenku

Styl
Foto: archiv firem

Zleva body: Černé, Astratex, 1649 Kč. Černé, Marks & Spencer, 899 Kč. Červené, H&M, 899 Kč. Černé, Marks & Spencer, 1299 Kč. Červené, Intimissimi, 1149 Kč

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Tezenis

Sázkou na jistotu je prádlo v černé barvě. Opět ale můžete sáhnout po kompletu více zdobném. V případě, že vaše vyvolená má nejraději klasické prádlo v béžové barvě, které se hodí pod všechny typy oblečení, vyberte jí alespoň slavnostnější model se zlatou nitkou.

Oblíbeným kouskem zejména pro drobnější vnady jsou braletky - tedy podprsenky bez kostic. Vybírat můžete mezi nepřeberným množstvím modelů.

Jak správně pečovat o podprsenku

Styl
Foto: archiv firem

Zleva: Podprsenka, 849 Kč. Kalhotky, 369 Kč. Obojí Intimissimi. Růžová podprsenka, Marks & Spencer, 699 Kč. Podprsenka, 849 Kč. Kalhotky, 279 Kč. Obojí Marks & Spencer. Braletka, 399 Kč. Kalhotky, 199 Kč. Obojí Marks & Spencer

Foto: archiv firmy

Astratex, ilustrační foto

Podprsenky bez kostic neškrtí a jsou sexy

Styl
Foto: archiv firmy

Spodní prádlo pro ženy všech velikostí, Paon. Ceny podprsenek se pohybují od 700 Kč do 1500 Kč

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Intimissimi

Reklama

Související články

Podprsenky bez kostic neškrtí a jsou sexy

Známe to všechny. Podprsenky, které nesedí, zařezávají se do kůže a někdy i škrábou. Řešíte-li otázku nákupu nového spodního prádla, vyzkoušejte podprsenky bez...

Sexy spodní prádlo, které nedá partnerovi spát

S obdobím léta přichází čas lehounkých šatů a odhalujících výstřihů, které si žádají dokonalé spodní prádlo. Tedy elegantní, pohodlné, ale přesto hravé a sexy....

Výběr článků

Načítám