Hlavní obsah

Oslňte na silvestrovské párty nejhezčím pozadím

Novinky, Anna Vaculíková, Supertělo.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chystáte se na silvestrovskou párty, na které byste se ráda stala středem pozornosti? Mimo osobního kouzla a šarmu můžete zaujmout nejhezčím pozadím.

Foto: Anna Vaculíková, Supertělo.cz (4x)

Oslňte na silvestrovské párty nejhezčím pozadím.

Článek

Všeobecný rozhled spolu se smyslem pro humor jsou skvělé vlastnosti, kterými zajisté na silvestrovské párty okouzlíte. Ovšem kdyby to náhodou nestačilo, můžete být ještě tou ženou s nejhezčím pozadím ze všech. Stačí k tomu pár jednoduchých cviků.

1. Dřep s pauzou

Stůjte rovně s nohama na šířku ramen. Nyní začněte pokrčovat nohy v kolenou a začněte klesat tak hluboko, jak je to možné. V nejnižší pozici setrvejte po dobu 3 vteřin a následně se pomocí svalstva nohou opět vraťte do výchozí polohy. Proveďte 15 opakování.

2. Unožování s gumou

V základní pozici stůjte vzpřímeně s chodidly na šířku ramen. Na nárty navlékněte připravenou gumu. Zatímco přenášíte váhu na jednu nohu, druhou začínáte unožovat, čímž gumu natahujete. Cvik provádějte pečlivě a kontrolovaně. Proveďte 15 opakování na každou nohu.

3. Široký dřep

Třetím cvikem je široká varianta dřepu, která ještě více zapojuje zadní část stehen společně se sedacím svalstvem. Stůjte rovně a nohy mějte od sebe více než je šířka vašich ramen.

Následně klesejte co nejníže můžete. Váha celého těla spočívá na patách, neodlepují se tedy od země. Proveďte 20 opakování.

Tyto tři cviky odcvičte jeden za druhým. Po dokončení celého okruhu si dejte pauzu maximálně 2 minuty. Poté odcvičte celý okruh ještě jednou.

Počet okruhů závisí na vás. Doporučujeme začít s dvěma okruhy a každý týden jeden přidávat.

Nejlepší tipy nejen o cvičení naleznete na webu Supertělo.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám