Hlavní obsah

Jennifer Anistonová a její recept na rychlou dietu

Právo, Jana Rovenská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

„Když má herečka zahrát striptérku, musí pro to udělat něco navíc. Na každém těle se totiž dá něco vylepšit. Nasadila jsem proto zaručenou dietu a vyšlo to,“ pyšní se Jennifer Anistonová, která sklízí ovace za svou novou pětihvězdičkovou komedii Millerovi na tripu.

Foto: WarnerBros

Roli striptérky v komedii Millerovi na tripu zvládla na výbornou.

Článek

„Tak týden před tím, než jsem točila scénu se striptýzem, jsem jedla jen syrovou či narychlo upravenou zeleninu, převážně kapustu, hodně salátů, řapíkatý celer, ani jednou jsem si nevzala brambůrky nebo dortík. Když jsem chtěla šidit, dopřála jsem si pár brambůrků, ale zase jen kapustových. Den, kdy jsem inkriminovanou scénu natáčela, jsem šla raději nalačno,“ přiznává čtyřiačtyřicetiletá Jennifer, známá i tak svým výstavním tělem.

„Možná byste se divili, ale s dostatečným pitím vody se to dá v pohodě vydržet. Vůbec nemáte hlad. Navíc, když večer ujdete pár kilometrů nebo si dáte jedno dvě kolečka v posilovně, spíte jako dřevo,“ směje se herečka, zvyklá pravidelně cvičit.

Dieta ale sama pro tak peprnou roli nestačila. I když se Jennifer rozhodla, že striptýz skončí ve spodním prádle, bylo pořád co dolaďovat. „Aby ani tak nebylo nic vidět, měla jsem nejdřív jen dvě, nakonec tři podprsenky v jedné, tanga a dvoje další kalhotky. Bylo to nejen komické, ale i náročné. Tančit a být sexy při striptýzu v obchodu s automobily bylo už samo o sobě k popukání,“ prozrazuje dodatečně o své roli cynické striptérky Rose v road movie Millerovi na tripu, o které kritici píší, že je bezkonkurenční.

Millerovi na tripuVideo: Warner Bros. CZ

„Byla to ale pro mě výzva. Zpočátku jsem se cítila dost nepříjemně. Při generálce jen s choreografem to šlo, když se ale roztočily tři kamery a sledoval mě celý štáb, bylo to horší. Pak už jsem ovšem nemohla couvnout. Byla to hodně hořká pilulka. Vůbec jsem netušila, jestli se úplně nezesměšním.”

„Na přemýšlení pak už ale nemáte čas. Jsem moc ráda, že to mám úspěšně za sebou,“ směje se při vzpomínce na natáčení. Svůj unikátní komediální talent prokázala Jennifer už jako servírka Rachel v Přátelích (1994) i v desítkách dalších více či méně povedených komediích, a hraje v nich dál.

Když se jí ale zeptáte, v čem by si ráda zahrála v blízké budoucnosti, budete překvapeni. Odpoví totiž, že v hororu, nejlépe psychologickém, při vymítání ďábla. „Nikdy totiž nezapomenu na jeden ze svých úplně prvních filmů. Právě před dvaceti lety to byla hororová, byť dost tristní komedie Skřítek. Mohla bych si tím novým hororem třeba napravit reputaci,“ směje se Jennifer.

Očividně jí nevadí, že po slušné slečně, jakou byla Rachel, teď hraje daleko tvrdší nátury, jako je právě Rose či sexuálně agresivní zubní lékařka v krimi komedii Šéfové na zabití. „No, úplně tak to není. Při posledních rolích jsem si po přečtení scénářů myslela, že to bude jen velká legrace. Pak se ale ukázalo, že jde do tuhého. To už jsem ale těžko mohla vzdát,“ vysvětluje talentovaná rodačka z Kalifornie.

Po premiéře Millerových se ovšem svěřila i s jinými věcmi, které ji trápí. Poslední roky je neustále terčem bulvárů a už ji to začíná unavovat. Od momentu, co se rozvedla s hvězdným Bradem Pittem, neměla od paparazziů a novinářů chvíli pokoj. Od té doby totiž bulváry devalvovaly její vztahy tím, že ji dávaly po každém filmu dohromady s dalším hereckým kolegou, třeba jako ještě nedávno se Skotem Gerardem Butlerem z romantického snímku Bounty (2009).

Ona přitom chodila jen s Vincem Vaughnem z Rozchodu (2006), který se točil pro ni ve velice těžké době jejího rozvodu s Pittem. Jennifer bohužel nevyšel ani další vztah s populárním muzikantem Johnem Mayerem, do kterého byla zamilovaná, což se také neobešlo bez nepříjemných titulních stran.

Foto: Profimedia.cz

Se svým snoubencem, talentovaným scenáristou Justinem Therouxem je navýsost spokojená.

O osm let mladší zpěvák tehdy řekl: „Mám Jennifer rád a nesmírně si jí vážím jako člověka. Je chytrá, kultivovaná, lepší ženu jsem v tomto směru nepoznal, ale naši společnou budoucnost nevidím. Přesto vím, že ten, koho si jednou zvolí za partnera, bude ten nejšťastnější muž na světě.“

Teď vypadá, že se našel ten pravý - o dva roky mladší americký herec a scenárista Justin Theroux. Jennifer je s ním už rok zasnoubená, ale stejně nemá od agresivních médií pokoj. Unavují ji neustálé dotazy o tom, jestli je či není těhotná, což jí na klidu jistě nepřidá.

Nedávno Jenn s Justinem uspořádali na jejich výročí zasnoubení a jeho dvaačtyřicáté narozeniny velkou párty ve své luxusní hollywoodské rezidenci v Bel Air. Pozvali na ni řadu svých slavných přátel a známých a v bulvárech se hned objevily spekulace, jestli nejde o utajenou svatbu.

Víte, že…

Podle časopisu Forbes patří od roku 2007 mezi deset nejbohatších žen v showbyznysu, její majetek se odhaduje na 110 miliónů dolarů.

„Jsem ráda, že o mě mají takové obavy a snaží se je řešit za mě. Mohu ale všechny zainteresované ujistit, že jsme s Justinem šťastni i bez svatby, máme totiž pocit, že už jsme stejně dávno manželé. Jen nechceme nic uspěchat a až najdeme ve svých plných diářích čas to řešit, jistě to uděláme,“ vzkazuje sympatická Jennifer Anistonová.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám