Hlavní obsah

Angelina Jolie se po odstranění prsou objevila na veřejnosti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Americká herečka Angelina Jolie se v neděli objevila na veřejnosti poprvé od chvíle, kdy si nechala odstranit prsa kvůli nebezpečí rakoviny. Zúčastnila se londýnské premiéry filmu Světová válka Z. Herečka, která v úterý oslaví 38. narozeniny, ujistila stanici BBC, že se cítí velmi dobře.

Angelina Jolie na londýnské premiéře filmu Světová válka Z.Video: Novinky/Reuters

 
Článek

Prohlásila, že je moc vděčná všem příznivcům a je také velmi hrdá, že její rozhodnutí vyvolalo veřejnou debatu o zdraví žen. Zvláště ocenila podporu od svého životního partnera Brada Pitta. „Je to skvělý muž a skvělý otec. Mám velké štěstí,“ řekla Jolie, která s Pittem vychovává šest dětí.

Foto: Neil Hall, Reuters

Angelina Jolie přichází na premiéru filmu Světová válka Z.

Brad Pitt řekl, že manželčino rozhodnutí, které již dříve označil za statečné, upevnilo rodinné vztahy. „Je pro nás krásné, že náš život pokračuje,“ řekl americký herec, který v dramatu Světová válka Z ztvárnil hlavní roli. Poznamenal, že operace, které podle BBC probíhaly od února do dubna, byly pro něj „dojemnou zkušeností“.

Foto: Neil Hall, Reuters

Angelina Jolie se podepisuje na premiéře filmu Světová válka Z

Foto: Neil Hall, Reuters

Angelina Jolie přichází na premiéru filmu

K oboustranné mastektomii, tedy odstranění prsů, se Jolie rozhodla poté, co lékaři odhadli, že s 87procentní pravděpodobností jednou onemocní rakovinou prsu. Po operaci je nyní riziko jen pětiprocentní. Jolie již dříve vysvětlila, že se operací snažila nepřipravit všechny své vlastní a adoptované děti ve věku od pěti do dvanácti let o matku. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám