Hlavní obsah

Vakcinaci spustil i obří nevěstinec

Právo, nek

Očkování proti koronaviru se rozběhlo také v největším bangladéšském nevěstinci ve městě Daulatdia. Pracuje v něm 1900 prostitutek, injekci s preparátem proti nemoci covid-19 dostala ke konci minulého týdne první stovka z nich, potvrdil zdravotní rada regionu Asif Mahmúd.

Foto: Profimedia.cz

Nevěstinec v Bangladéši

Článek

„Vakcinace sexuálních pracovnic je absolutní nutností. Denně chodí do nevěstinců tisíce lidí a poskytovatelky služeb jsou koronavirem silně ohroženy,“ řekl Mahmúd.

Čtyřicetiletá prostitutka Beauty přiznala počáteční pochyby, protože zaslechla dohady, že někteří lidé po podání vakcíny zemřeli. „Zdravotníci mě ale uklidnili,“ dodala.

V Amsterdamu chtějí přestěhovat čtvrť lehkých mravů, aby ulevili centru

Cestování

Bangladéš se 168 miliony obyvatel je jednou z mála muslimských zemí, kde je prostituce legální za podmínky, že poskytovatelka služeb je starší 18 let.

Lidnatá země eviduje nyní denně přírůstky nakažených v řádu stovek, za pondělí jich podle serveru worldometers.info bylo 585. Celkem v zemi zaznamenali přes 546 tisíc případů nákazy, zemřelo 8416 nakažených.

Prostitutka chce žalovat americký stát za uzavření nevěstinců. Přišla o příjmy

Koktejl

Reklama

Související články

Slováci tlumí očkování. Chybí vakcíny

Slovenská republika kvůli nedostatku vakcín na týden pozastavila očkování první dávkou proti covidu-19. Premiér Igor Matovič na sociální síti oznámil, že země...

Výběr článků

Načítám