Hlavní obsah

UFO umí ovládat naše jaderné zbraně, zaznívá od amerických expertů

Washington

Američané při pozorování neidentifikovaných létajících objektů (UFO) zdokumentovali něco zásadního, co dokáže mimo jiné aktivovat a deaktivovat pozemský jaderný arzenál. Máme co do činění s technologií, která je padesát až tisíc let před námi, tvrdí bývalý šéf vládního programu pro sledování UFO Luis Elizondo v rozhovoru pro deník The Washington Post.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Nevíme, co to je a jak se to hýbe, potvrdil Obama armádní záznamy UFOVideo: Reuters

 
Článek

Podle Luise Elizonda, který velel vládnímu programu sledování UFO v letech 2007 až 2012, je jisté, že podivné létající objekty pozorované americkými piloty a námořníky, jejichž záběry byly nedávno odtajněny, nejsou produktem lidské technologie.

Máme záběry UFO, přiznal Obama

Amerika

Nutně to neznamená, že jde o technologii inteligentních bytostí z jiné planety. Může se jednat o dosud neznámý fyzikální jev vzhledem k tomu, že 99 procent světa kolem nás nejsme schopni vnímat a dost možná ani myšlenkově pojmout, tvrdí Elizondo v rozhovoru pro americký deník Washington Post.

Může to být cokoliv

Může podle něj jít o něco, co nás přesahuje a může mít souvislost s relativně nedávno objevenou kvantovou fyzikou. Pak je tu ovšem možnost, že se jedná o pokročilou technologii mimozemských bytostí, a před tou by byla na místě opatrnost, byť by nám patrně nebyla nic platná.

Máme záběry UFO, přiznal Obama

Amerika

„Na základě pozorování jsme přesvědčeni, že máme co do činění s technologií (pokud jde skutečně o technologii, a nikoliv např. fyzikální jev - pozn. red.), která je multigenerační. Několik generací před námi. Nemůžeme mluvit ani o tom, že je generaci napřed. Je mnohem dál. Může to být něco mezi 50 a 1000 let před námi,“ řekl listu The Washington Post bývalý šéf Programu identifikace pokročilých vzdušných hrozeb (AATIP) Luis Elizondo.

UFO, označované teď novým a přesnějším termínem UAP (Unidentified Aerial Phenomena, neidentifikovaný vzdušný jev), podle Elizonda dokonce nějakým způsobem pracují s americkým jaderným arzenálem.

BEZ KOMENTÁŘE: Pentagon zveřejnil záběry neidentifikovaného předmětuVideo: Pentagon

Hodní nebudou

„Zaznamenali jsme v naší zemi případy, kdy UAP zasáhly a odpojily naše jaderná zařízení. Někteří by si možná řekli, že je to známka nějakých mírových úmyslů. My ale víme z jiných zemí, že jinde to zase jaderná zařízení (zbraně) zapojilo,“ prozradil dále Elizondo. Ať už je UAP cokoliv, je jisté, že to přitahují nebo možná zajímají jaderné technologie, a to nejen ty americké.

„Rozhodně se děje něco, co nemáme pod kontrolou,“ připustil podle britského listu The Daily Mail člen stálého výboru americké Sněmovny reprezentantů pro boj s terorismem Tim Burchett pro středečním zvláštním brífinku s představiteli amerického námořnictva a FBI, aniž by sdělil další podrobnosti.

Kulovité UFO zmizelo v moři. V USA zkoumají další neidentifikované vzdušné jevy

Amerika

Otázka národní bezpečnosti

„Bereme případy neidentifikovaných vzdušných jevů vážně do té míry, že to považujeme za věc týkající se bezpečnosti a ochrany našeho vojenského personálu a zájem v oblasti americké národní bezpečnosti,“ řekl k věci člen Sněmovny reprezentantů Patrick Maloney.

Zpráva šéfky amerických zpravodajců Avril Hainesové, kterou se chystá prezentovat příští pátek v senátním výboru pro zpravodajské služby, bude mít veřejnou a neveřejnou část. Třaskavé by mohly být obě dvě.

Zaznamenali jsme jevy, které je těžké vysvětlit, tvrdí o UFO bývalý šéf tajných služeb USA

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám