Hlavní obsah

Teenager v USA vyvraždil svou rodinu poté, co mu otec nařídil domácí vězení

– Indianapolis
Novinky, mso

Americkým Indianapolis otřásla v neděli vražda šesti lidí v rodinném domě. Jak se později ukázalo, pachatelem byl 17letý člen rodiny Raymond Childs III. Jeho činu unikl pouze jeden jeho bratr.

Foto: Profimedia.cz

Rodinný dům Childsových, ve kterém došlo k vraždám

Článek

Policie už teenagera z činu obvinila. Childs podle prokurátora zahájil střelbu v rodinném domě z pistole, ke které neměl oprávnění. „Vzhledem k jeho věku a závažnosti činu bude souzen jako dospělý jedinec,“ stojí ve vyjádření prokurátora.

Útočník u newyorské katedrály spustil palbu po pěveckém koncertu, policie ho zastřelila

Amerika

Podle spisu ze soudu se Childs rozhodl vyvraždit svou rodinu poté, co mu jeho otec nařídil domácí vězení, protože dříve opustil dům bez jeho svolení.

Childs nejprve zastřelil svého bratra Elijaha, poté svého otce Raymonda a nevlastní matku Kezzie. Detektivové našli na místě také tělo 13leté Childsovy sestry. Později v nemocnici podlehla střelným zraněním také Kiara Hawkinsová, těhotná přítelkyně Elijaha.

Foto: Uncredited, ČTK/AP

Raymond Childs III

Právě nenarozené dítě vyšetřovatelé počítali jako šestou oběť. Hawkinsová totiž byla jen „chvíli před porodem“. Childs je kromě šesti vražd obviněn také z pokusu o vraždu svého druhého bratra. Ten jako jediný masakr přežil a z domu stihl včas utéct.

Childs by se měl před soud poprvé dostavit 21. dubna.

Reklama

Výběr článků

Načítám