Hlavní obsah

Manžel exprincezny Mako už vyrovnal dluh

Právo, BBC, znk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kei Komuro, manžel japonské exprincezny Mako, splatil dluh čtyř milionů jenů (asi 780 tisíc korun) bývalému snoubenci své matky. Napsala to ve čtvrtek japonská agentura Kjódó.

Foto: Profimedia.cz

Princezna Mako a její manžel Kei Komuro

Článek

Mako a Kei se zasnoubili v září 2017, jen o pár měsíců později ale bulvární tisk informoval o finančním sporu mezi Komurovou matkou a jejím bývalým snoubencem. Muž tvrdil, že matka a syn mu dluží asi 35 tisíc dolarů, Kei ovšem prohlásil, že matka peníze dostala jako dar. Princ Fumihito, otec Mako, trval na tom, že bez vyřešení finančních záležitostí se nevezmou.

Jak princezna Mako uprchla ze zlaté klece

Styl

Kei už tehdy slíbil spor urovnat a jeho právník ve čtvrtek potvrdil, že celá suma byla převedena na účet bývalého snoubence Komurovy matky v pondělí.

Mako, neteř japonského císaře, se za Keie provdala na konci října. Sňatkem se svým bývalým spolužákem z univerzity ztratila královský titul. Manželé žijí v New Yorku, kde Kei pracuje v advokátní kanceláři.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám