Hlavní obsah

Holčička přežila tři dny s kulkou v hrudi vedle mrtvých rodičů

Novinky, coe

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Goya

Tři dny přežila sedmiměsíční dívka v domě v argentinském městě Goya poté, co byla střelena z pistole do prsou. Její rodiče minulý týden v úterý usmrtili jejího dvouletého bratra, pak střelili ji a nakonec spáchali sebevraždu. Policisté na stole na místě činu nalezli dopis na rozloučenou a stručné vysvětlení. Rodina se měla zabít kvůli strachu z globálního oteplování, informoval server Sky News.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Syn Franciska Lotera (56) a Miriam Colettiové (23) zemřel na místě. Dívka, jejíž jméno nebylo zveřejněno, byla střelena do prsou, kulka však minula životně důležité orgány. Její rodiče poté obrátili hlaveň pistole proti sobě.

Policisty tři dny po činu upozornili sousedé, že z domu se line silný zápach. Na místě byla nalezena tři mrtvá těla a na jedné z postelí zakrvácená dívka ležící obličejem dolů. Po převezení do nemocnice a vyjmutí kulky lékaři konstatovali, že je dehydratovaná, ale jinak ve stabilním stavu.

Podle vyšetřovatelů byl Lotero léčitel a se svou partnerkou se seznámil před čtyřmi lety, když k němu přišla se žaludečními problémy. Její otec je pěstitelem tabáku a od počátku měl o Loterovi prohlašovat, že jeho dceru nenechá ani promluvit, je chorobně žárlivý a zcela zneužívá věkového rozdílu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám