Hlavní obsah

Australanka podpálila nevěrnému muži pohlaví

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ADELAIDE

Soud v australském Adelaide obvinil 44letou Rajini Narayanovou z vraždy jejího manžela. Žena muže omámila, jeho pohlaví polila hořlavinou a zapálila. Muž na následky svých zranění po měsíci zemřel. Oheň se rozšířil na celý dům a způsobil velkou škodu.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Žena se brání, že svého manžela Satishe nechtěla zabít, nýbrž jen potrestat za údajnou nevěru. Když muže zapálila, manžel vyskočil z postele, přičemž zavadil o lahev s hořlavinou a oheň se rozšířil.

Žena se k činu přiznala hned sousedům s tím, že si myslela, že manžel jí byl nevěrný. „Chtěla jsem jen popálit jeho penis, aby patřil jen mně a nikomu jinému. Nechtěla jsem, aby to takto dopadlo,“ řekla Narayanová.

Tragická událost se stala počátkem prosince. Oheň se rozšířil po domě a způsobil škodu za milión australských dolarů (14 miliónů korun).

Naraynová byla původně obviněna ze žhářství a nebezpečného ohrožení také životů svých tří dětí, které se v době incidentu rovněž nacházely v domě. Poté, co Narayan minulý týden zemřel, byla obvinění překlasifikována.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám