Hlavní obsah

V Indii zadrželi osmiletého sériového vraha

DPA, jky, Novinky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

DILLÍ

Osmiletý Amardeep Sada byl zatčen indickou policií ve východním státě Bihár za brutální vraždu tří dětí. O poslední vraždě ve vesnici Musahari informovala v pátek tamní média. Chlapec tam v úterý zardousil šestiměsíční holčičku a poté její tělíčko rozbil cihlami.

Článek

Osmiletý Sada dítě zavraždil, když spalo ve školce poblíž svého domu. Tělo pak pohřbil na poli. Jakmile začali vesničané holčičku hledat, chlapec prohlásil, že "ji uložil ke spánku", svůj čin popsal a vesničany zavedl na místo, kde dítě pohřbil.

Několik hodin poté přiznala Sadova rodina, že je to již třetí oběť jejich potomka. Ten během posledního roku zavraždil už svou sestřenici a šestiměsíční sestru. Indický deník The Times of India uvedl, že rodiče vraždy tajili, aby svého potomka chránili před policií.

Malý vrah nedokázal uvést motiv ani jedné z vražd a pouze se na policisty usmál pokaždé, když se ho tázali, proč hrůzné činy spáchal.

Odborníci řekli indickému deníku, že Sada, který málo mluvil a jenom se usmíval, má zřejmě silné sadistické sklony a uspokojuje ho způsobování bolesti ostatním. Chlapec stane během pátečního dne u soudu pro mladistvé, který pravděpodobně nařídí provedení psychologických testů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám