Hlavní obsah

V Rusku psi rozsápali 11letého chlapce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Otřesný případ vyšetřuje moskevská policie. V sobotu večer napadli psi 11letého chlapce, který zraněním na místě podlehl. Rodiče chlapce nejenže nezjistili, že si šlo dítě se psy hrát, ale útok zvířat vůbec nezaznamenali, napsal server týdeníku Focus.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Rodiče s jedenáctiletým chlapcem navštívili své známé, kteří žijí na farmě nedaleko Moskvy a věnují se chovu psů. Zatímco dospělí oslavovali, chlapec vyběhl ven, aby si se psy pohrál. Nepřítomnost dítěte nikdo z dospělých hodiny nezaznamenal.

Psi ovšem na chlapce zaútočili a zranili ho. Chlapec po útoku těžkým zraněním na místě podlehl. Jeho mrtvolu našel až večer jeden ze známých rodiny.

Média s odvoláním na policii napsala, že dospělí od silvestra nepřetržitě popíjeli alkohol a děti zcela zanedbávali. Celé hodiny si nevšimli, že dítě chybí. Když dorazili na místo policisté, matka chlapce byla velmi opilá. Policie nyní vyšetřuje případ jako vraždu z nedbalosti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám