Hlavní obsah

Swingers party v lockdownu zůstane pro maďarského europoslance bez trestu

Novinky, mso
Budapešť

Bývalý maďarský europoslanec a spoluzakladatel maďarské vládní strany Fidezs József Szájer nebude potrestán za listopadovou účast na swingers party v jednom z bruselských bytů. Nepotvrdila se obvinění z držení drog. Prokuratura však udělila Szájerovi pořádkovou pokutu 250 eur (zhruba 6560 korun) za porušení protiepidemických opatření.

Foto: Profimedia.cz

Jószef Szájer

Článek

Policisté 29. listopadu našli v jednom z bruselských bytů celkem 25 lidí. Mezi nimi byl i Szájer. „Strážci zákona mě vyzvali k prokázání totožnosti, a protože jsem neměl jiný průkaz, ukázal jsem průkaz člena evropského parlamentu,“ uvedl maďarský politik. Podle belgického tisku se při razii odvolával na svou poslaneckou imunitu.

Skoro jako v kavárně, jen s trochou sexu, popsal pořadatel bruselské orgie

Evropa

Většinu účastníků nelegální party, která se odehrála v době, kdy v Belgii platila přísná protiepidemická opatření, tvořili muži. Policie uvedla, že na místě zajistila drogy.

Szájer tvrdil, že s policií spolupracoval, podle bruselských médií to ale bylo trochu jinak. Údajně se před strážci zákona pokusil uprchnout oknem, přitom se měl zranit a až následně byl dopaden a ztotožněn.

Reklama

Výběr článků

Načítám