Hlavní obsah

Šestiletá holčička na Slovensku se v sedmém patře procházela zvenčí po parapetu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Handlová

Celé Slovensko vyděsilo video, které se objevilo na sociální síti. Je na něm vidět malé dítě, jak kráčí zvenčí po parapetu v sedmém podlaží paneláku ve městě Handlová. Případem se už zabývá policie i vedení města.

Foto: TV Markíza

Šestiletá holčička se procházela zvenčí po parapetu bytu v sedmém patře.

Článek

Video ze sociálních sítí už zmizelo, v reportáži jej ale odvysílala televize Markíza.

„Věc byla řešena sociálním oddělením města Handlová. S matkou dětí byl sepsán úřední zápis a věc bude dál řešena,“ uvedla policie na sociální síti.

Podle místních obyvatel v bytě žije spořádaná rodina se čtyřmi dětmi. Muž pracuje v zahraničí a matka je na děti většinou sama. Šestiletá dvojčata občas hlídá jejich 15letá sestra. „Jsou to zlaté děti. Ta nejstarší se jim věnuje a chodí s nimi na hřiště,“ říká soused.

Foto: Markíza

Matka si odskočila na nákup, děti hlídala starší sestra.

Matka dětí Veronika tvrdí, že jen vyběhla do obchodu, když se zmíněný případ stal. Pozastavila se však nad tím, že soused zveřejnil video na sociální síti, ale vůbec ji neupozornil, čeho byl svědkem. „Točí video, místo aby upozornil rodiče. Na co ten člověk čekal? Až dítě spadne?“ klade si otázku Veronika.

Podle webu čas.sk matka dětí už z preventivních důvodů odmontovala kliky na oknech, aby se situace znovu neopakovala.

Reklama

Výběr článků

Načítám