Hlavní obsah

Rychle a zběsile po Slovensku. BMW se řítilo po dálnici v protisměru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

S komentářem rychle a zběsile zveřejnila slovenská policie video z jízdy řidiče BMW, který se řítil po dálnici v protisměru.

Řidič ujížděl slovenským policistůmVideo: Polícia Slovenskej republiky

 
Článek

„Začala ho pronásledovat hlídka, která řidiče vyzývala, aby svou nebezpečnou jízdu ukončil. Řidič nereagoval a začal zrychlovat,“ uvedla slovenská policie.

Případ se stal v nočních hodinách z pondělí na úterý na dálnici D1, která protíná hlavní město Bratislavu. „Řidič jel od Zlatých písků do Petržalky,“ upřesnila policie. K zastavení vozidla použila výstřely do pneumatik.

V Tatrách utratili medvědici s mládětem

Evropa

„Řidič pokračoval v jízdě i na poškozených pneumatikách, narazil do policejního vozu a pak zastavil. Zůstal však sedět v uzamčeném vozidle a odmítal vystoupit,“ dodala policie.

Jeden z policistů rozbil okno na dveřích řidiče a za použití chvatů a hmatů vytáhl muže z vozidla. „Muž se i po nasazení pout choval agresivně a kladl aktivní odpor. Pravděpodobnou příčinou jeho chování byla skutečnost, že řidič byl pod vlivem omamných a psychotropních látek,“ konstatovala policie.

Reklama

Výběr článků

Načítám