Hlavní obsah

Novomanžel znásilnil nevěstu o svatební noci

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Exeter

V Británii stanul před soudem muž, který hned o svatební noci znásilnil svou ženu. Sex odmítla, protože byla opilá, ale on na to nedbal. Během dvou let manželství ji znásilnil ještě čtyřikrát, jednou dokonce dvakrát v jednom dni. Pak se rozhodla jít na policii, uvedl list Daily Mail, který o procesu v Exeteru informuje.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Žaloba uvedla, že jednou ji znásilnil ve vysokém stupni těhotenství a jednou v době, kdy měla ještě stehy po císaři.

Manžel popřel všechny případy znásilnění včetně toho po svatební veselce. Žalobce Richard Crabb uvedl, že po sňatku se vztah manžela k ženě změnil, že si na ni dělal právo z titulu, že je jeho ženou.

To potvrzuje i manželka: „Pamatuji si, jak jsem o svatební noci řekla ne a řekla jsem, že i když jsme sezdaní, mám stále právo říkat ne.“

Tehdy ale o případu neinformovala, protože byla příliš v šoku: "Vyděsil mě, byla jsem úplně ochromená. Věděla jsem, jak je vznětlivý."

Manželka popřela, že by obvinění ze znásilnění měla být formou, jak se manžela zbavit: „Milovala jsem ho, ale takhle už nechci žít dál. Bála jsem se, že by mi mohl vzít děti. Ty jsou mým životem.“

Reklama

Výběr článků

Načítám