Hlavní obsah

Čaputová nezastírá krizi v partnerském vztahu

Právo, ivi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Zuzana Čaputová (45), zvolená slovenská prezidentka, na sociální síti přiznala, že její vztah s partnerem Petrem Konečným (52), jazzovým hudebníkem a výtvarníkem, prochází krizí.

Foto: Vít Šimánek, ČTK

Nastupující slovenská prezidentka Zuzana Čaputová

Článek

Stalo se tak poté, kdy si média všimla, že k sobotním eurovolbám přišla bez Konečného.

„V posledním období nás není spolu s partnerem Petrem vidět. Nechceme, aby se spekulovalo, ani vás nechceme mást společným vystupováním na veřejnosti. Raději budeme s Petrem upřímní a řekneme vám, že opravdu procházíme těžkým obdobím vyrovnávání se se situací, v níž jsme se octli,“ napsala budoucí prezidentka na Instagramu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Možno ste si všimli, a ak by aj nie, radšej vám to povieme úprimne. V poslednom období nás nie je spolu s partnerom Petrom vídavať. Nechceme, aby sa o tom špekulovalo, ani vás nechceme zavádzať spoločným vystupovaním na verejnosti. Radšej budeme s Petrom úprimní a povieme vám, že naozaj prechádzame ťažkým obdobím vyrovnávania sa so situáciou, v ktorej sme sa ocitli. Verím, že u vás nájdeme v tomto porozumenie, nie sme ani prvým ani posledným vzťahom, ktorý prechádza náročným obdobím. Musíme sa ale, zároveň, venovať aj svojim povinnostiam. Ja sa sústredím na prípravu do výkonu funkcie, na ktorú ste mi dali dôveru. Plánujeme zahraničné cesty, inauguráciu a budujeme tím, z ktorého vám už zajtra oznámime prvé mená. Všetko dobré!

Příspěvek sdílený Zuzana Čaputová (@zuzana_caputova), Kvě 27, 2019 v 4:37 PDT

„Nejsme první ani poslední pár, který prochází takovým obdobím,“ dodala Čaputová.

Je rozvedená, vychovává dvě dcery a s Konečným tvoří pár dva roky. Ještě začátkem května byli společně na dovolené ve Francii.

Reklama

Související témata:

Související články

Slovenská opozice se drolí k jednotě

Dosluhující slovenský prezident Andrej Kiska oznámil, že po odchodu z funkce založí novou politickou stranu. Opoziční politické spektrum se tak necelý rok před...

Výběr článků

Načítám