Hlavní obsah

Utloukli a zazdili manželovy rodiče, mladému německému páru uložil soud doživotí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Norimberk

Doživotí vyměřil ve čtvrtek soud v Německu manželskému páru za vraždu mužových rodičů. Ingo P. a Stephanie P. ve věku 26 a 23 let podle soudu rodiče zabili a jejich mrtvá těla pak zazdili v domě. Rozsudek zatím není pravomocný, odsouzení se proti němu mohou odvolat, uvedla agentura AP.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Německý soud poslal na doživotí do vězení manžele, kteří zabili a zazdili manželovy rodičeVideo: AP

 
Článek

Proces se konal u soudu pro Norimberk a Fürth. Doživotí dostala dvojice za vraždu z prosince roku 2017. Ingo nejprve utloukl kladivem svou 66letou matku, pak zavraždil i svého 70letého otce.

Manželka sice u vražd nebyla, přesto i ona dostala na návrh žaloby také doživotí, neboť naléhala na muže, aby své rodiče zabil a ona „ho měla pro sebe“.

Manželé pak těla rodičů zazdili ve svém domě, kde mrtvoly za několik týdnů našli vyšetřovatelé.

Soud se zabýval i údajnými pokusy o otravu, ale nenašel dost důkazů, takže tohoto obvinění byl pár zproštěn. „Na druhou stranu byl soud schopen odsoudit obviněného, že zabil své rodiče tesařským kladivem, a je přesvědčen, že to udělal jen proto, že ho k tomu nutila jeho obviněná žena,“ řekl mluvčí soudu Friedrich Weitner.

Reklama

Výběr článků

Načítám