Hlavní obsah

Milionářka Rezešová, která způsobila nehodu se čtyřmi oběťmi, opustila vězení

• Aktualizováno
Právo, ivi

Slovenská milionářka Eva Rezešová (41) opustila v úterý budapešťské vězení, v němž strávila šest let. V roce 2012 způsobila na maďarské dálnici pod vlivem alkoholu nehodu, při níž zemřeli čtyři lidé.

Foto: TV Markíza

Eva Rezešová u soudu

Článek

List napsal, že Rezešová strávila poslední den sama v tzv. propouštěcí cele. V úterý si převzala osobní věci, které odevzdala při nástupu k výkonu trestu, a opustila bránu vězení.

Foto: Blikk

Na Evu Rezešovou čekalo před vězením luxusní BMW

„Rezešová se v průběhu výkonu trestu chovala vzorně, dodržovala všechna pravidla, nedostala se do konfliktu se spoluvězenkyněmi, pracovala v krejčovské dílně a zdokonalila se v maďarštině. Za dobré chování dostala několik vycházek, které využila k setkání s rodinou v Budapešti. Před odchodem z vězení rozdala spoluvězeňkyním malé dárky,“ napsal deník.

Foto: Blikk.hu

Eva Rezešová po propuštění líbá svou dceru

Po propuštění si ještě dva roky nesedne za volant. Součástí rozsudku byl také zákaz řízení motorových vozidel na osm let.

Foto: TV Markíza

Novináři čekající před vězením v Budapešti na propuštění Evy Rezešové

Rezešová narazila 21. srpna 2012 na maďarské dálnici M3 se svým luxusním BMW v rychlosti 165 kilometrů v hodině do Fiatu Punto, který se po nárazu vzňal. Na místě zahynuli tři lidé, čtvrtý zemřel po převozu do nemocnice.

Foto: MTI

Nehoda Evy Rezešové. Na snímku zničený automobil Fiat Punto

Rezešová je dcera Alexandra Rezeše, bývalého ministra dopravy ve vládě Vladimíra Mečiara. Rezeš privatizoval Východoslovenské železárny a svého času byl také majitelem fotbalového klubu Sparta Praha.

Reklama

Výběr článků

Načítám