Hlavní obsah

Do banky na východě Slovenska vtrhl lupič s paličkou na maso

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava
Aktualizováno

Banku ve městě Krompachy na východním Slovensku v pátek přepadl muž a na místě držel jako rukojmí jednu ze zaměstnankyň. Ženu ale nakonec propustil a je v pořádku.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„V okolí banky je velké množství policistů, kteří se pokoušejí s lupičem vyjednávat,“ napsal regionální deník Korzár na svém webu.

Pachatel vešel s paličkou na maso do banky krátce před polednem. Server Korzár uvedl, že se jedná o 35letého místního občana Miroslava V.

Křičel „Všichni vypadněte“

Když vstoupil do pobočky, měl říci přítomným: „Všichni vypadněte, show začíná.“ Pak zůstal uvnitř s jednou se zaměstnankyň banky, které údajně držel u krku nůž.

Do banky byl vyslán policejní vyjednávač. Pachatel měl údajně požadavek, aby policie vyklidila okolí banky. Nakonec ale policisté muže vyvedli v poutech.

Podle deníku pracoval Miroslav V. jako řidič kamiónu, ale po smrti matky začal mít psychické problémy. Údajně holdoval alkoholu a vyzkoušel i drogy.

Reklama

Výběr článků

Načítám