Hlavní obsah

Střelba v Bratislavě si vyžádala dvě oběti, svědkem tragédie bylo malé dítě

Právo, ivi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava
Aktualizováno

V bratislavské městské části Petržalka došlo v pondělí odpoledne ke střelbě, která si vyžádala dvě oběti. Těla muže a ženy byla nalezena na chodbě paneláku u výtahu. Vedle nich policisté našli opuštěné šestiměsíční dítě, kterému se nic nestalo.

Foto: Policie SR

Místo činu

Článek

Server tvnoviny.sk napsal, že muž měl po hádce zastřelit ženu a pak spáchal sebevraždu. Slovenská policie oznámila, že ke střelbě došlo na Rovniankové ulici.

”Na chodbě poblíž výtahu bylo nalezeno tělo ženy a muže se střelnými zraněními. Žena zraněním na místě podlehla. Muži byla poskytnuta první pomoc, ale navzdory snaze záchranářů zraněním rovněž podlehl,“ uvedla policie.

„Čtyřiadvacetiletá žena a sedmadvacetiletý muž měli zranění hlavy, kterým na místě podlehli,“ řekl deníku Pravda mluvčí záchranářů Jozef Minár.

Foto: Policie SR

Vedle nich policisté našli malé dítě, které naštěstí neutrpělo žádná zranění. „Záchranáři prohlédli nezletilé dítě a zranění vyloučili,“ konstatovala policie. Dítě záchranáři následně převezli do nemocnice, kde si ho převzal sociální pracovník.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám