Hlavní obsah

Plameny v hořícím věžáku v Manchesteru se podařilo zkrotit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

V severní části britského Manchesteru hořela 12patrová obytná budova. Na místě bylo 12 hasičských jednotek. Hasiči dostali večer oheň pod kontrolu, uvedla BBC. Podle prvních informací se podařilo obyvatele domu evakuovat. Podle mluvčího tamních hasičů plameny šlehaly z devátého a desátého patra.

Foto: Social Media, Reuters

V britském Manchesteru hoří 12patrový dům.

Článek

Věžák se nachází na ulici Joiner Street. Policie ulici uzavřela stejně jako Church Street. Lidé, kteří žijí v blízkosti věžáku měli na doporučení hasičů uzavřít okna a dveře, ostatní se měli oblasti vyhnout.

Foto: Social Media, Reuters

V britském Manchesteru hoří 12patrový dům.

BBC uvedla, že v nemocnici skončil pouze jeden člověk, který se nadýchal kouře. Obyvatelé byli včas evakuováni. Příčina požáru je zatím nejasná, na místě jsou vyšetřovatelé nejen z řad hasišů, ale i policie.

Nejde o jediný požár, který se v Evropě během soboty odehrál. Například v Nizozemsku v jeho důsledku zahynuly dvě malé děti, zřejmě z ČR. [celá zpráva]

Reklama

Související články

Tragický požár v Bronxu založilo dítě

Nejtragičtější požár v newyorské čtvrti Bronx za poslední čtvrtstoletí, při němž ve čtvrtek v noci místního času uhořelo 12 lidí včetně čtyř dětí, založil...

Výběr článků

Načítám