Hlavní obsah

Německého sadistu podezřelého z kanibalismu opět poslali na osm let za mříže

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Drážďany

Drážďanský soud poslal v obnoveném procesu na osm let a sedm měsíců do vězení bývalého policistu Detleva Günzela za vraždu hannoverského obchodníka polského původu Wojciecha S., uvedl list Die Welt. Už v roce 2015 byl Günzel odsouzen na osm a půl roku, ale po odvolání vrátil federální soud bizarní případ k novému projednání.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: V Německu odsoudili na více než osm let policistu podezřelého z kanibalismuVideo: Reuters

 
Článek

Policejní grafolog Deltev Günzel se na internetovém fóru o kanibalismu seznámil s 59letým hannoverským obchodníkem, který snil o tom, že se stane obětí kanibala, který ho přivede na porážku. Policista zase projevil touhu tělo rozporcovat.

Komisař měl na fóru přezdívku Caligula31, Wojciech S. byl zaregistrován jako „dlouhé prase Heszla“, které si přeje být poraženo. [celá zpráva]

Policista obchodníka pozval do svého penzionu Reichenau v saské východní části Krušných hor, kde měl zařízenou mučírnu. V ní také pózoval nahý s velkou sekyrou. Tam se oba homosexuálové sešli. Günzel své oběti svázal ruce za zády, zacpal jí pusu a pověsil ji na hák.

Na přání oběti

Při výslechu se přiznal, že muže ubodal. Od počátku ale popíral, že by šlo o vraždu, protože jen plnil přání své oběti.

Později však začal jeho obhájce tvrdit, že přiznání bylo vynucené, protože pitva prokázala, že oběť byla uškrcena. Tvrdil, že se obchodník v mučírně oběsil sám, a Günzel jen motorovou pilou rozporcoval jeho tělo, jak si zesnulý přál. Přesto byl v dubnu 2015 policista odsouzen na 8,5 roku. [celá zpráva]

Po odvolání federální soud vrátil případ k novému projednání, to však skončilo téměř totožným výsledkem. Policista byl v úterý opět usvědčen z vraždy a nezákonného nakládání s pozůstatky. Kanibalismus se nepotvrdil, i když mezi 35 kilogramy lidských ostatků vykopaných na zahradě penziónu se nepodařilo najít penis a jedno varle.

Rozsudek není pravomocný, odsouzený se může odvolat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám