Hlavní obsah

Sesuv půdy ve Švýcarsku pohřbil dům i s ženou a dítětem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bern
Aktualizováno

Sesuv půdy si na jihu Švýcarska vyžádal životy 31leté ženy a její tříleté dcery, jejichž dům zavalily masy zeminy. Sesuv, který nastal ve středu večer, způsobily silné deště, informovala ve čtvrtek švýcarská média.

BEZ KOMENTÁŘE: Sesuv půdy ve Švýcarsku zabil ženu a její tříletou dceru

 
Článek

Kvůli silným srážkám v uplynulých dnech se v lesnaté oblasti uvolnilo asi 1000 krychlových metrů zeminy, která zavalila dům v obci Bombinasco. Policie, hasiči a další záchranné týmy se psy v noci postiženou lokalitu nedaleko Lugana prohledávali v naději, že ženu s dítětem najdou živé.

Server 20 Minuten informoval, že jejich těla našli v sutinách domu v odlehlé lokalitě.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Foto: ČTK/AP

Záchranáři na místě zbořeného domu

Švýcarští záchranáři se potýkali se sesuvem půdy také v srpnu, když v Alpách najel do štěrkového závalu vlak se 140 cestujícími a vykolejil. Jeden pasažér tehdy přišel o život a další čtyři byli vážně zraněni. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám