Hlavní obsah

Slovenský expolicista kvůli pozemku rozčtvrtil starší manžele

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Bývalý policista Jozef H. (39) z Komárna se v neděli přiznal, že zavraždil starší dvojici z obce Veĺká Lehota na středním Slovensku. Anna (67) a Milan (66) Šmondrkovi byli nezvěstní od středy.

Článek

Bývalý příslušník elitních policejních jednotek měl chalupu v sousedství rodinného domu starších manželů. Podle televize Markíza se expolicista hádal se svými oběťmi kvůli pozemku pod příjezdovou silnicí už delší dobu. Minulou středu manželé náhle zmizeli. Příbuzným bylo podezřelé, že v domě našli jejich doklady i mobilní telefon. Policie následně v domě objevila nábojnici a stopy po krvi.

Expolicista se k vraždě přiznal po telefonu. Volal ze zahraničí, ale už je v rukou svých bývalých kolegů. „Ve výpovědi uvedl, že mu došlo, co udělal, a že bychom ho stejně chytili. Proto se přiznal,“ uvedl banskobystrický ředitel policie Marián Slobodník.

Jozef H. ve své výpovědi uvedl, že jejich spor o pozemek dali manželé k soudu. Když se to dozvěděl, minulou středu je navštívil a po hádce je oba zastřelil. Jejich těla ukryl v kůlně u svého domu. Server sme.sk uvedl, že těla zohavil. „Něco takového jsem v životě neviděl,“ reagoval zkušený policista, který případ vyšetřoval. Server čas.sk uvedl, že těla rozčtvrtil.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám