Hlavní obsah

V Řecku po 21 letech pátrají po zmizelém britském batoleti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kos

Na řeckém ostrově Kos v pátek ráno začalo pátrání po ostatcích britského chlapce, který se tam ztratil před 21 lety, když utekl svým prarodičům a pravděpodobně nešťastně zemřel pod hromadou zeminy na blízkém staveništi. Byly mu tehdy necelé dva roky.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Britští policisté pátrají na ostrově Kos po chlapci, který se tam ztratil před 21 letyVideo: Reuters

 
Článek

Matka pohřešovaného Bena Needhama, která se dosud se ztrátou dítěte nevyrovnala, řekla, že pokud se tělo jejího syna najde, její život ztratí smysl.

Pátrání u vesnice Iraklise se účastní 18 britských expertů. Používají moderní přístroje včetně detektorů kostí.

Needhamovi před 21 lety na Kosu bydleli, Benova matka pracovala v místním hotelu, její manžel jako stavař renovoval blízkou farmu, vedle níž se nacházel násep zeminy, který tam najatý dělník rozhrnoval bagrem po poli. Policie se domnívá, že Ben se nešťastnou náhodou dostal pod bagr a v této lokalitě je pohřben pod vrstvou zeminy.

Jeho matka tomu ale nevěří, podle ní se zatoulaného chlapce někdo ujal a vychoval ho jako Řeka. Policie proto také zveřejnila obrázky s hypotetickou současnou Benovou podobou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám