Hlavní obsah

Nezaměstnaný Ital před očima ženy shodil z balkónu děti a skočil za nimi

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Milán

Po hádce s manželkou vyhodil v pondělí ráno z balkónu bytu v šestém patře domu v italské Brescii své dvě děti 49letý Marco Turrini. Pak skočil sám. Otec zemřel hned po dopadu na zem, čtrnáctiměsíční dcera Benedetta a čtyřletý syn Samuel vážným zraněním podlehli v nemocnici, napsal list Daily Mail s odvoláním na italská média.

Foto: , Novinky

Článek

Těsně před tragédií se Marco, který o práci v reklamní agentuře přišel před 18 měsíci, hádal se svou manželkou. Naráz chytil obě děti a hodil je před očima šokované matky z balkónu. Pak přelezl zábradlí a skočil sám.

Podle sousedů byl Turrini v depresích, protože se mu nedařilo sehnat práci. Bál se, že přijde o domov a ženu, protože jeho situace byla stále horší a horší.

Jde o zatím poslední v sérii sebevražd, které Italové spáchali kvůli krizi. Tu doprovází nejen škrty v ekonomice, ale také rostoucí nezaměstnaností. Nejvíce sebevražd způsobených krizí ovšem evidují v nejpostiženějším Řecku. [celá zpráva]

Reklama

Výběr článků

Načítám