Hlavní obsah

Zmizení Putinovy manželky vyvolává spekulace o těhotenství i milenkách

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Moskva

Rusko spekuluje, co je s manželkou premiéra a budoucího prezidenta Vladimira Putina. Po boku svého muže byla viděna naposled 4. března při volbách nové hlavy státu. Od té doby se na veřejnosti neobjevila. Dokonce se objevily spekulace, že se mezi lidmi neukazuje, protože je ve svých 54 letech těhotná a leží na klinice v Mnichově.

Foto: Profimedia.cz

Vladimir Putin (vlevo) se svou ženou u voleb

Článek

Se spekulací o těhotenství přišel ruský portál Fognews.ru, který dokonce citoval údajného ředitele kliniky, že Putinova žena tam leží na pozorování. Odvolával se také na rozhovor mluvčí Dumy Valentiny Matvijenkové pro soukromou rozhlasovou stanici. Ta ovšem popřela, že by něco takového odvysílala.

Foto: Profimedia.cz

Ljudmila Putinová

Zpráva však nezmizela ze světa, protože kromě bulváru ji zopakoval s odvoláním na jiné zdroje internetový deník Moscow News, který je spojován s Putinovou stranou Jednotné Rusko.

Foto: Profimedia.cz

Vladimir Putin (vlevo) jde 4. března se svou ženou k volbám.

Spekulace vzrostly zejména poté, co se Putinova žena neobjevila v kostele na Velikonoce, i když je známo, že je silně věřící.

Foto: Profimedia.cz

Vladimir Putin se svou ženou v chrámu o loňských Velikonocích

Fámy narůstají také proto, že Putin už do svého soukromí nenechává nahlédnout. Před dvanácti lety se na veřejnosti objevoval s dcerami i ženou, nejprve ale zmizely z očí veřejnosti dcery, u nichž se neví, co dělají a kde jsou.

Jedna si údajně vzala oligarchu, druhá měla něco s jihokorejským diplomatem.

O manželce se také spekulovalo, že vstoupila do kláštera. A zlé jazyky tvrdí, že trpí alkoholismem.

Bulvár na západě pak píše o tom, že Putin má zřejmě milenku. List Daily Mail zmínil, že se vedle něj několikrát objevila moderní gymnastka Alina Kabajevová, která s ním údajně měla i nemanželského potomka.

Foto: Profimedia.cz

Vladimir Putin dává vyznamenání moderní gymnastce Alině Kabajevové

Naposledy byl pak šéf Kremlu spojován se špiónkou Annou Chapmanovou, která měla při špionáži v USA používat i své tělo. Chapmanová se po návratu do Ruska stala VIP ikonou.

Foto: Profimedia.cz

Přes politické ambice sklízí kráska body zatím jen za vyzývavost a časté zdůrazňování své lásky k vlasti.

List Daily Mail ale poznamenává, že role první dámy v Rusku je tradičně jiná než na Západě - veřejně se neangažuje a stará se o domácnost. Výjimkou v tom byla jen manželka Michaila Gorbačova Raisa. Putin se ale vrátil k postupu sovětských vůdců.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám