Hlavní obsah

Nejhledanějšího Brita dopadli v ukradeném autě s unesenými batolaty

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Birmingham

Britská policie dopadla v úterý jednoho z nejhledanějších zločinců v zemi, 44letého Cedrika Browna, uvedla BBC. Zadržen byl v ukradeném automobilu, kde byla dvě batolata v dětských sedačkách. Mimořádně brutální Brown přezdívaný Kapitán je podezřelý z několika dalších vloupání a také z vraždy.

Foto: Profimedia.cz

Cedric Brown

Článek

Brown byl zadržen po loupeži v Erdingtonu u Birminghamu, kde se policisté pokoušeli zadržet trojici podezřelých u auta, jímž chtěli uprchnout. Jeden z mužů vytáhl z Fordu Focus ženu. S vozidlem, ve kterém byla dvě batolata ve věku jednoho a dvou let, ujel.

Policisté začali vozidlo pronásledovat. Brown je odstavil v South Grove, kde byl později zadržen. Policisté v opuštěném voze objevili dívku a chlapce. Děti neutrpěly žádnou újmu.

V souvislosti s loupeží byli zadrženi ještě další dva lidé, mladíci ve věku 18 a 19 let.

Brown je zatím vyslýchán nejen kvůli poslední loupeži, ale také kvůli dva roky staré dvojnásobné vraždě v Bristolu. Je podezřelý, že se tam vloupal do domu, svázal v něm manželský pár. Ženu nutil, aby se dívala, jak jejího muže vraždí, bodl ho do břicha a pořezal na hlavě a obličeji.

Podezřelý je také, že je jedním z dvojice pachatelů, která se vloupala do domu v Goose Green a požadovala po majitelích peníze. I tam měl vyhrožovat obětem.

Reklama

Výběr článků

Načítám