Hlavní obsah

Zhrzená dívka brutálně mučila svoji sokyni v lásce, dostala 5 let

Novinky, Vladimír Michna

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kent

Devatenáctiletá Georgia Fennová z britského Kentu byla 18 hodin krutě mučena svými dvěma spolubydlícími za to, že se vyspala s expřítelem jedné z nich. Dvaadvacetiletá zhrzená Lucy Viner-Moodová a její osmnáctiletá kamarádka Lois Gibsonová kolegyni zamkly v jejich bytě, kde ji svázaly, bily a pálily.

Článek

Soud v Maidstone v pátek poslal Moodovou na pět let do vězení a Gibsonovou na tři léta do nápravného zařízení pro mladistvé. K události došlo v březnu tohoto roku, informoval Daily Mail.

Dívka byla pálena hořící cigaretou po celém těle, bodána až do bezvědomí a ponořována do vařící vody. U soudního přelíčení také zaznělo, že nešťastné mladé ženě obě sadistky uřízly její cop a pak se ji snažily zapálit pomocí osvěžovače vzduchu.

Obě obžalované u soudu přiznaly, že dívku věznily a způsobily jí zranění. U soudu zaznělo, že dívku nejprve nalákaly do bytu, kde všechny tři bydlely. Stalo se tak poté, co vyšlo najevo, že Fennová měla sexuální styk s bývalým přátelem Moodové.

Zlomily jí nos a zuby

Ta také útok začala, a to kopnutím do své sokyně, která upadla přímo na stůl a rozbila si hlavu. Obě ženy potom pálily svou oběť po těle a poté ji ještě bily železným náhrdelníkem do hlavy. Přitom dívce zlomily nos a přední zuby.

Došlo i na psychické týrání. Fennovou nutily asi 20 minut křičet “jsem prašivá děvka s AIDS”. Poté ji měly obě odsouzené polít vařící vodou s cukrem, což je směs používaná ve vězení pod názvem “domácí napalm”. To způsobilo oběti těžké popáleniny.

Po hodinách mučení byla, následující den odpoledne, z bytu vyhozena, bez bot a jen v županu. Měla zlomený nos, popáleniny druhého stupně a po celém těle krev. Den poté policie obě pachatelky zadržela. Podle policie se při tom obě ženy chovaly velmi “divoce”. Fennová trpí posttraumatickým šokem a užívá antidepresiva.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám