Hlavní obsah

Divoká jízda v ukradeném doubledeckeru skončila bouračkou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

V britském hrabství Wiltshire ukradla trojice mladých lidí z depa v Amesbury dvoupatrový autobus, vydala se s ním na divokou jízdu nočními ulicemi a natáčela si ji na mobil. Jízda skončila bouračkou a škodou 30 000 liber (zhruba 900 000 korun). Na video z předminulého týdne, na kterém figuruje 21letý muž a dvě 16leté dívky, upozornil deník The Daily Mail.

Článek

Trojice s autobusem urazila bezmála dvacet kilometrů. Na kruhových objezdech jela v protisměru. Poničila nejen ukradený autobus, ale ještě tři další a dvě osobní auta. Jízda skončila právě tehdy, když do nich 18. června okolo 03:15 hodin narazili. Po něm trojice s křikem utekla.

Rozjařená skupina si poslední minuty jízdy filmovala a komentovala ji. Časté vulgarity doplňují poznámky, že by mohli autobus zaparkovat před domem mladíkovy matky či před školou. Mladík pak navrhuje, že autobus nechají na kruhovém objezdu. Cestou on i dívka, kterou nechá řídit, troubí.

Těsně před nabouráním do aut zaparkovaných podél silnice mladí lidé debatují o tom, jaká by to byla zábava být v novinách. "Kdyby něco, říkejte jenom no comment," radí mladík dívkám.

Policie trojici vyšetřuje na svobodě.

Reklama

Výběr článků

Načítám