Hlavní obsah

Angličan měl kulku v hlavě, aniž by o tom věděl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Manchester

Bizarní případ se stal jednašedesátiletému Peterovi Hesfordovi žijícímu u Manchesteru. Zasáhla ho kulka, která mu pronikla do hlavy. Sám o tom ale nevěděl a lékaři to zjistili až dodatečně při rentgenu, uvedla televize SkyNews.

Foto: Profimedia.cz

Cizí předmět se ukázal na rentgenu.

Článek

Hesford zkolaboval 19. dubna, když se věnoval zahrádce u svého domku v Chorltonu. Našla ho jeho žena, jak leží na zemi. Byl při vědomí, ale nebyl schopen mluvit a nevěděl, co se stalo. Všichni si myslili, že ho postihla mozková mrtvice.

Když byl převezen do nemocnice, lékaři zjistili v jeho hlavě cizí předmět. Až na CT odhalili, že jde o kulku a zavolali policii. Balističtí experti dospěli k závěru, že kulka se mu dostala do hlavy očním otvorem.

Policejní mluvčí uvedla: „Kulka je stále v Hesfordově hlavě. Pokusili se ji vyjmout chirurgicky, ale kvůli její poloze to nebylo možné.“ Doplnila, že muž byl chatrného zdraví.

Hesford zůstává ležet ve wythenshawenské nemocnici.  Policisté pátrají, jak byl muž zraněn. Šéfinspektor Steve Eckersley sdělil: „Tento muž utrpěl velmi vážné zranění. Provedli jsme řadu šetření, ale pořád jsme nezjistili, jak byl zraněn.“ Vyzývá proto občany, aby pomohli policii, zejména pokud slyšeli nezvyklý zvuk.

Reklama

Výběr článků

Načítám