Hlavní obsah

Čtrnáctiletá je podezřelá z vraždy muže, který ji měl znásilnit

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Čtrnáctiletá Britka byla zadržena pro podezření, že v pátek zavraždila 45letého Roberta Daleyho. Daley byl ubodán jen několik dnů poté, co prokuratura zjistila, že nemá dost důkazům, aby jej obvinila ze znásilnění zmíněné dívky, uvedl list Daily Mail.

Foto: , Novinky

Článek

Pětačtyřicetiletého muže nalezli sousedé v chodbě u dveří jeho bytu. Tělo leželo v kaluži krve. Zemřel krátce poté, co přijela záchranka a policie. Jen stačil říci své jméno.

Sousedé byli touto scénou šokováni. „Dveře byly otevřené a viděl jsem ho, jak leží na zádech, hlavou ode dveří," řekl Barry Boreland z Brixtonu a dodal: „Jeho nohy sebou cukaly. Všude byla krev.“

Už v sobotu zadržela policie 18letého mladíka. V neděli večer pak čtrnáctiletou dívku. Policejní zdroje potvrdily, že je to stejná dívka, která muže obvinila, že ji znásilnil.

Případ řešil tým londýnské Metropolitní policie zaměřený na ochranu dětí. Prokuratura ale shledala důkazy za nedostačující. Tento závěr dívku rozčílil.

Daleyho sousedé i přátelé byli překvapeni zjištěním, že byl podezřelý ze znásilnění: „Byl to slušný soused, který nikdy nevyvolal žádný problém."

Daley byl zedník a omítkář, ale delší dobu už nepracoval, protože trpěl epilepsií.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám