Hlavní obsah

Letadlo nevzlétlo z Budapešti kvůli rozhádanému českému páru

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Budapešť

Odložení odletu letadla z Budapešti na Kypr způsobil v pátek český manželský pár. Na palubě letadla společnosti Malév se manželé pohádali takovým způsobem, že se stroj vrátil ještě před startem k letištnímu terminálu.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Jak informuje server origo.hu, manžel při nastupování do letadla svou ženu nakopl, ona mu dala facku a ostrý spor pokračoval i na palubě letadla. Maďarská letecká společnost Malév vykázala český manželský pár ze svých letů. 

Podle letištní policie se manželský pár neustále vzájemně napadal, až ostatní cestující požádali posádku, aby je vykázali z paluby. Kapitán rozhodl, že z důvodu ohrožení bezpečnosti letu přeruší rolování a vrátí se k letištnímu terminálu.

Manželka u výslechu přiznala, že se s mužem pohádala už večer před odletem, když její manžel přišel pozdě domů. Manžel, který je povoláním novinář, tvrdil, že se zdržel kvůli přípravě důležitého článku. Neshody pokračovaly při přestupování v Budapešti, až manželský pár téměř zmeškal svůj spoj.

Manželé měli namířeno k ženině otci, který žije na Kypru. Oba na policii uvedli, že se jinak mají velmi rádi a vychovávají dvě děti. Maďarská policie zahájila trestní řízení ve věci výtržnictví. Letecká společnost Malév zatím nevyčíslila škody, které jí povedený pár způsobil zpožděním letu na Kypr.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám