Hlavní obsah

Němec usekl přítelkyni hlavu mačetou a spáchal sebevraždu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BERLÍN

Tragédií skončila ve čtvrtek hádka páru milenců ze severozápadního Německa. Neshody vyřešil dvaatřicetiletý Němec tak, že partnerce mačetou usekl hlavu, nasedl do auta a úmyslně najel do nákladního vozidla, sdělila německá policie.

Foto: Profimedia.cz

Policisté muže pronásledovali na dálnici.

Článek

"Nalezli jsme její hlavu v batohu na místě spolujezdce," informovali policejní vyšetřovatelé z dolnosaského města Leer, kde se drama odehrálo. Podle policie není pochyb, že řidič narazil do nákladního vozu úmyslně.

Sedmadvacetiletou ženu usmrtil pachatel ve svém bytě, kde zanechal bezhlavé tělo oběti i vražednou zbraň. Byt polil benzínem a zapálil, poté nasedl do auta a ujel pryč. Na jeho kvapný odjezd ale upozornili spoluobyvatelé domu policii. Když ho hlídkový vůz začal na dálnici pronásledovat, jel prý rychlostí 160 kilometrů za hodinu a projížděl semafory na červenou. Vrah pak v bezvýchodné situaci odbočil do levého jízdního pruhu a čelně narazil do protijedoucího nákladního vozidla.

Spekulací zůstává motiv hrůzného činu. Svědci prý slyšeli, jak se den před tragédií mezi milenci strhla hádka.

Zmizení své ženy ohlásil nic netušící manžel oběti policii. Přivolaní požárníci našli ohořelé tělo až při hašení požáru. O vrahovi policie nemá mnoho informací. Pracoval prý jako mechanik a sousedé ho popisovali jako podivína a "šílence" do zbraní. To dosvědčují i šavle, nože a náboje nalezené v jeho bytě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám