Hlavní obsah

V přepychu Mako nesahá Meghan ani po kotníky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mako Komurová, až donedávna známá jako japonská princezna Mako, se po ztrátě královského postavení po svatbě přestěhuje s novým manželem, nešlechticem Keiem, do pronajatého jednopokojového bytu v New Yorku. Bydlení se bude pronikavě lišit od prostorných pozemků luxusního sídla Akasaka v centru Tokia, kde exprincezna vyrůstala.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Japonská princezna Mako odjíždí k obřaduVideo: AP

 
Článek

Manželé Komurovi oznámili, že plánují odejít z Japonska poté, co finanční skandál, do něhož se zapletla ženichova matka, vzbudil nepřízeň veřejnosti a vedl k medializaci tak štvavé, že bývalá princezna trpěla posttraumatickou stresovou poruchou.

Jak princezna Mako uprchla ze zlaté klece

Styl

Uváděné uspořádání, podle listu The Daily Telegraph, ostře kontrastuje s počínáním Meghan Markleové a prince Harryho, k nimž bývá japonský pár přirovnáván. Od odchodu ze Spojeného království se Meghan a Harry usadili v supermoderním domě za 11 milionů liber (334 milionů korun) v Kalifornii a podepsali lukrativní smlouvy s řadou společností z televizního vysílání a zábavního průmyslu.

Harry s Meghan opět klesli v žebříčku oblíbenosti členů královské rodiny. Nejhorší ale nejsou

Koktejl

Reklama

Související témata:

Související články

Jak princezna Mako uprchla ze zlaté klece

Každá z děvčátek i slečen, které sní o tom, že se stanou princeznou, by si měla popovídat s japonskou šlechtičnou Mako (29). Úřad, který spravuje záležitosti...

Výběr článků

Načítám