Hlavní obsah

Seržant z Iráku obviněn z vraždy manželky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

TACOMA

Americký seržant James Pitts (31) z ohijského Sheffield Lake, který sloužil rok v Iráku, byl ve čtvrtek obviněn z vraždy své ženy, kterou utopil ve vaně. Pitts se k činu přiznal.

Foto: Robert Rohál

Vzpomínkové album Michala Tučného přináší pozoruhodný booklet a především 61 jeho nejlepších písniček.

Článek

Podle vyšetřovacího spisu Pitts uvedl, že byl se svou ženou v koupelně, zatímco jejich devítiletý syn byl ve škole. Když se od něj jeho žena odvrátila, podržel jí hlavu pod vodu. "Nechtěl jsem aby ji syn viděl, tak jsem ji odvlekl do ložnice a uložil do postele ," vysvětlil.

Soudní lékař při pitvě zjistil, že Tara Pittsová (28) měla na krku pohmožděniny, které jí způsobil muž, když jí držel hlavu pod vodou. Tělo oběti bylo nalezeno v jejím bytě ve středu.

"Zničilo mě to," uvedl Pittsův otec. "Můj syn mi zavolal a řekl právě jsem zabil svou ženu. Už není víc mým synem. Cítím, že můj syn je stále ještě v Iráku." Otec ještě dodal: "Mohu za to poděkovat Georgi W. Bushovi." Otec i Jamesův bratr uvedli, že James se z Iráku vrátil jako úplně jiný člověk.

Tara dosáhla v dubnu toho, že proti jejímu muž bylo zavedeno dočasné kárné opatření, protože měl poměr s jinou ženou. Našla její dopisy a informovala o tom armádu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám