Hlavní obsah

Jsou to idioti, řekla prostitutka o Obamových agentech, s nimiž strávila noc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prostitutka, která v Kolumbii vyvolala skandál kolem agentů americké vládní tajné služby, označila tyto zákazníky za "idioty". Podle jejích slov by pro ni v osudnou noc nebyl problém získat citlivé informace o prezidentově bezpečnosti.

Kolumbijská prostitutka označila Obamovy agenty za idioty

 
Článek

Kolumbijka tvrdí, že společně s dalšími asi 20 prostitutkami dělaly v noci z 11. na 12. dubna v kolumbijské Cartageně společnost skupině 12 Obamových agentů, a to před příletem prezidenta do Kolumbie, kde se konal celoamerický summit. S jedním z agentů pak měla strávit pět hodin a právě kvůli hádce mezi ní a tímto mužem ohledně placení za poskytnuté „služby“ se skandál nakonec provalil.

"Ten muž celou noc spal," řekla žena, která se podle jejího právníka jmenuje Dania Londonová Suárezová. "Kdybych chtěla, mohla jsem se prohrabat všemi jeho doklady, peněženkou, kufříkem," tvrdí. Na agentovu obhajobu uvedla alespoň to, že se muž o svém povolání nezmínil a ani v jeho pokoji nebylo nic, co by o něm svědčilo.

Mé jméno je pošpiněno, tvrdí prostitutka

Poznamenala ale, že agenti zapojení do aféry jsou blázni, jestliže se mají starat o Obamovu bezpečnost a připustili něco takového. "Když jsem řekla 'Zavolám policii, aby mi zaplatili', a jim to nevadilo, neuvědomili si závažnost problému?" řekla prostitutka v rozhovoru s kolumbijskou rozhlasovou stanicí W Radio.

Londonová také uvedla, že ji nekontaktoval žádný americký vyšetřovatel. "Jestliže jsou idioti agenti tajné služby, co teprve vyšetřovatelé?" poznamenala v rozhovoru.

Nyní podle svých slov všeho lituje. Kdyby prý věděla, že její zákazník je americký agent, nikdy by se o peníze nepřela veřejně. "Můj život je prakticky v troskách," řekla Londonová. "Mé jméno je pošpiněno," dodala žena, jejíž fotografie z Facebooku kolovala internetem.

Matka devítiletého chlapce po aféře raději odjela z Kolumbie. Připustila ale, že by teď svůj příběh ráda prodala a byla by také ochotná zapózovat nahá.

Reklama

Výběr článků

Načítám