Hlavní obsah

Frustrovaná matka v karanténě hodila v hotelu kojencem, hrůzný čin zachytila kamera

Novinky, nčs

Otřesný případ, kdy jednadvacetiletá Italka hodila svým dvouměsíčním dítětem, se odehrál v rumunském Temešváru. Incident zachytila bezpečnostní kamera a ženu po činu zadržela policie. Dítě skončilo na jednotce intenzivní péče s poraněním mozku.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Nejmenovaná žena přijela do Temešváru za svým osmatřicetiletým partnerem a otcem dítěte těsně před uzavřením hranic v březnu letošního roku. Ve městě také před dvěma měsíci předčasně porodila. Vzhledem ke koronavirové pandemii však zůstala i s dítětem v karanténě v rumunském hotelu, kde později k činu došlo.

Upozorňujeme, že video obsahuje brutální záběry.

Podle policie předcházela situaci hádka partnerů, během které Italka hodila kojencem v hotelovém lobby. Dítě bylo převezeno do nemocnice, kde bylo zjištěno poranění mozku.

Za brutální vraždu novorozeněte dostala mladá matka 16 let

Krimi

Matka kojence, která již má v domovské Lombardii tříleté dítě, byla nucena přečkávat karanténu v hotelu, který platili rodiče zadržené ženy, uvedl britský Daily Mail s odvoláním na lokální média. Co bylo důvodem hádky, není jasné, otec dítěte však matku i dítě pravidelně na hotelu navštěvoval.

Zatímco žena byla umístěna do vazby a není zatím jasné, jakým obviněním bude čelit, dítě zůstává v tamní nemocnici.

Reklama

Výběr článků

Načítám