Hlavní obsah

Exmanželka Jacksona: s Michaelem jsem nikdy nežila

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SANTA MARIA

Jako svědkyně v procesu s popovou hvězdou Michaelem Jacksonem (46) ve středu před soud v kalifornském městě Santa Maria předstoupila bývalá zpěvákova manželka Debbie Roweová. Přiznala mimo jiné, že spolu nikdy nežili v jedné domácnosti. Roweová se během 35 minutového slyšení rozplakala.

Článek

Matka dvou Jacksonových dětí - dcerky Paris a syna Prince Michaela I. - se na lavici svědků představila jako Deborah Roweová-Jacksonová. Záhy dodala, že by byla ráda, kdyby byla oslovována "paní Roweová". Na dotaz státního zástupce Rona Zonena jak se poznala s Jacksonem, odpověděla: "Byli jsme přátelé a potom jsme se vzali."

Podle vlastních slov znala Michaela Jacksona 20 let, než se za něj provdala. Roweová pracovala u plastického chirurga, který zpěvákovi upravoval vzhled.

V roce 1996 si popovou hvězdu vzala a následně porodila dvě děti. Po rozvodu souhlasila, aby děti žily s otcem. Od roku 2001 ale usiluje o to, aby o ně mohla pečovat sama. Soudy v roce 2001 a 2004 však její žádosti odmítly. Manželé spolu nikdy nebydleli ve stejném domě, a to ani během tříletého svazku.

Roweová jako poslední svědek obžaloby

Jacksonova exmanželka rovněž u soudu přiznala, že v dokumentu BBC o výjimečných přednostech zpěváka lhala. Tehdy uvedla mimo jiné, že její bývalý choť je "modelový otec". Za výpověď ve snímku měla údajně slíbeno, že bude častěji vídat společné děti. Podle rozsudku s nimi totiž mohla být jednou za 45 dní jen osm hodin. Nynější vztah s Jacksonem označila za "přátelství".

Roweová byla posledním svědkem obžaloby během desítitýdenního procesu. Nyní je na řadě obhajoba zpěváka. Podle DPA chce předvolat kolem 250 svědků, včetně prominentních hvězd: Elizabeth Taylorovou, Stevie Wondera a Macaulaye Culkina.

Jackson je obžalován, že na svém ranči v únoru a březnu roku 2003 obtěžoval chlapce, kterému je nyní 15 let. Hrozí mu až 20 let vězení.

Reklama

Související témata:

Související články

Svědek: Jackson mě také osahával

Syn bývalého domovníka na ranči Michaela Jacksona (46) řekl v pondělí soudu v kalifornské Santa Marii, že ho zpěvák před patnácti lety také obtěžoval. Jackson...

Výběr článků

Načítám