Hlavní obsah

Zástupce šerifa v Arizoně tvrdě zakročil proti chlapci bez rukou a nohou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tucson

Prokurátoři v americké Arizoně stáhli obvinění proti 15letému mladíkovi bez rukou a nohou, kterého policie obvinila z výtržnictví v azylovém domě v Tucsonu. Rozhodli se tak po zhlédnutí videa, na kterém zástupce šerifa proti bezbrannému chlapci důrazně zakročil. Policista teď sám čelí internímu vyšetřování, uvedla agentura AP.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Zástupce šerifa v Arizoně tvrdě zakročil proti 15letému chlapci bez rukou a nohouVideo: Pima County Public Defender, AP

 
Článek

Patnáctiletého chlapce, který je po amputaci nohou i rukou, policista drsně přitiskl k zemi, přičemž na něj křičel, aby přestal klást odpor. Incident natočil další mladík. Obhájce 15letého chlapce po dohodě se svým mandantem, jehož jméno kvůli nezletilosti zůstane utajeno, video zveřejnil.

„Učinili jsme tak, abychom tím ochránili další děti, které se v azylových domech mohou do podobné situace dostat,“ uvedl právní zástupce 15letého chlapce.

Americký policista zatkl šestileté děti. Přišel o práci

Zahraniční

Policii do azylového domu zavolal jeden z pracovníků. Zástupce šerifa, který na místo dorazil, mladíka drsným způsobem zatkl. Chlapec se nemohl bránit a křičel. Policie ho poté obvinila z výtržnictví.

Po zhlédnutí videa se prokurátoři rozhodli obvinění okamžitě stáhnout. Šerifovo oddělení provádí interní vyšetřování zásahu.

Reklama

Výběr článků

Načítám