Hlavní obsah

Teenageři se pokusili zabít matku jednoho z nich, chtěli sníst její játra

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Seattle

Dva chlapci ve věku 13 a 14 let skončili ve Spokane v americkém státě Washington ve vazbě poté, co se minulé úterý pokusili zabít matku mladšího z nich. Chtěli sníst její játra, řekl v pondělí CNN v zástupce šerifa Craig Chamberlin.

Foto: Jessica Rinaldi, Reuters

Zasahující policista (ilustrační foto)

Článek

„Čtrnáctiletý přišel s nápadem - otevřeme ji, a sníme její játra,“ řekl Chamberlin a dodal, že k tomu naštěstí nedošlo. Starší sice ženu napadal, mlátil ji rukojetí meče, ale ženu nezabili.

Žena skončila se zraněním hlavy v tratolišti krve. Našli ji doma šerifovi muži, které zavolala. Vedle ní ležely dva nože a meč. Hospitalizována byla do pátku.

Pak zahájili policisté stíhání dvojice mladíků. V tu chvíli otec staršího zavolal policii, že mu zmizel jeho SUV Dodge Durango. S tím dvojice havarovala, zanechala ho na místě nehody a zmizela. Na útěku se ještě pokusila vykrást dům. Vykopla několik děr do jeho stěny.

Při útěku z místa pokusu o vloupání se mladíky podařilo dopadnout. Starší uvedl, že si vzal nějaké modré pilulky. Chamberlin ale uvedl, že žádné se nepodařilo policistům zajistit, takže není jasné, zda to byla extáze, či nějaký opiát nebo amfetamin.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám