Hlavní obsah

Na Floridě omylem zastřelil osmiletý chlapec roční mimino

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pensacola

Tragédie se odehrála v americkém státě Florida. V hotelovém pokoji ve městě Pensacola nechal pětačtyřicetiletý otec svou zbraň nezajištěnou a neuklizenou. Jeho osmiletý syn ji našel a zastřelil s ní roční dívku a zranil další dvouleté dítě, píše server týdeníku Focus.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Otec nechal svou zbraň v hotelovém pokoji, kde ji chlapec našel, hrál si s ní a pak omylem vystřelil, popsal tragédii Chip Simmons z úřadu šerifa okresu Escambia. Střela nejprve zasáhla roční miminko, poté kulka zranila další dvouletou holčičku. Matka dívek byla přítelkyní majitele zbraně, uvedl Simmons.

Policie majitele zbraně velmi dobře zná, je to 14krát trestaný zločinec. Muž v hotelovém pokoji měl mít původně schované také drogy. Nyní stane před soudem, je obviněn z maření vyšetřování, zavinění smrti a vážného zranění z nedbalosti a nevhodného přechovávání zbraně.

„Máme tady 14násobného zločince, který má se svou přítelkyní pistoli v místním motelu; opustí zbraň, řádně ji nezajistí a dovolí svému osmiletému synovi zbraň vzít a vystřelit. Zabijí roční dítě a zraní dvouleté,“ řekl Simmons.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám